קטלוג המוצרים

 



כנפיים

הכנפיים מתאימות כמעט לכל צורות הבישול והצלייה מתאימות במיוחד על האש או בצליה בתנור.

  



יריכיים


ירכיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל , לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
כבד

חלקי פנים - הכבד מתאים בעיקר לתבשילים ולטיגון במחבת.
חזה

החלק הרזה ביותר בעוף, מתאים לטיגון וההקפצה.
סטייק פרגית

סטייק פרגית הוא למעשה כרעיים מפורקות מן העצמות , מתאים במיוחד לצלייה על האש או בתנור.
לב

חלקי פנים – הלב מתאים בעיקר לתבשילים ולצלייה על האש.
כרעיים

כרעיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל, לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
שניצל

חזה פרוס - החלק הרזה ביותר בעוף , מתאים לטיגון והקפצה.
עוף שלם במגש

עוף שלם ניתן לבשל במגוון צורות , מתאים בעיקר לצלייה בגריל או אפיה בתנור , מתאים גם למגוון רחב של מילויים.
שוקיים עוף במגש

שוקיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל , לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
פילה עוף

נתח שממוקם בין החזה לבית החזה של העוף, רך ונשאר עסיסי גם לאחר הבישול. נתחי הפילה הם נתחים קטנים שמומלץ להכין מהם שניצלים או רצועות להקפצה.











פרגית

עוף קטן (650-850 גרם ליחידה) מלא עסיסיות, מתאים במיוחד למילוי וצלייה בתנור.















 
 

 

קטלוג המוצרים

 



כנפיים

הכנפיים מתאימות כמעט לכל צורות הבישול והצלייה מתאימות במיוחד על האש או בצליה בתנור.

  



יריכיים


ירכיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל , לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
כבד

חלקי פנים - הכבד מתאים בעיקר לתבשילים ולטיגון במחבת.
חזה

החלק הרזה ביותר בעוף, מתאים לטיגון וההקפצה.
סטייק פרגית

סטייק פרגית הוא למעשה כרעיים מפורקות מן העצמות , מתאים במיוחד לצלייה על האש או בתנור.
לב

חלקי פנים – הלב מתאים בעיקר לתבשילים ולצלייה על האש.
כרעיים

כרעיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל, לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
שניצל

חזה פרוס - החלק הרזה ביותר בעוף , מתאים לטיגון והקפצה.
עוף שלם במגש

עוף שלם ניתן לבשל במגוון צורות , מתאים בעיקר לצלייה בגריל או אפיה בתנור , מתאים גם למגוון רחב של מילויים.
שוקיים עוף במגש

שוקיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל , לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
פילה עוף

נתח שממוקם בין החזה לבית החזה של העוף, רך ונשאר עסיסי גם לאחר הבישול. נתחי הפילה הם נתחים קטנים שמומלץ להכין מהם שניצלים או רצועות להקפצה.











פרגית

עוף קטן (650-850 גרם ליחידה) מלא עסיסיות, מתאים במיוחד למילוי וצלייה בתנור.















 
 

 

קטלוג המוצרים

 



כנפיים

הכנפיים מתאימות כמעט לכל צורות הבישול והצלייה מתאימות במיוחד על האש או בצליה בתנור.

  



יריכיים


ירכיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל , לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
כבד

חלקי פנים - הכבד מתאים בעיקר לתבשילים ולטיגון במחבת.
חזה

החלק הרזה ביותר בעוף, מתאים לטיגון וההקפצה.
סטייק פרגית

סטייק פרגית הוא למעשה כרעיים מפורקות מן העצמות , מתאים במיוחד לצלייה על האש או בתנור.
לב

חלקי פנים – הלב מתאים בעיקר לתבשילים ולצלייה על האש.
כרעיים

כרעיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל, לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
שניצל

חזה פרוס - החלק הרזה ביותר בעוף , מתאים לטיגון והקפצה.
עוף שלם במגש

עוף שלם ניתן לבשל במגוון צורות , מתאים בעיקר לצלייה בגריל או אפיה בתנור , מתאים גם למגוון רחב של מילויים.
שוקיים עוף במגש

שוקיים הוא נתח שמן ועסיסי בכל צורות הבישול , ניתן לבשל , לצלות ולאפות בכל דרך ובכל מתכון.
פילה עוף

נתח שממוקם בין החזה לבית החזה של העוף, רך ונשאר עסיסי גם לאחר הבישול. נתחי הפילה הם נתחים קטנים שמומלץ להכין מהם שניצלים או רצועות להקפצה.











פרגית

עוף קטן (650-850 גרם ליחידה) מלא עסיסיות, מתאים במיוחד למילוי וצלייה בתנור.